När har Daftöland öppet och vad kostar det?

Daftöland har öppet från 30 maj till 6 oktober. Alla personer över 90 cm behöver lösa en entrébiljett och barn under 90 cm går in gratis. 

I kalendern nedan ser du vilka dagar parken är öppen, öppettider och entrépriser. I priset ingår åkattraktioner, Piratteatern och Rövarrocken (Piratteatern och Rövarrocken spelas i perioden 21/6-18/8).

Öppettider

Öppettider — Vecka

Priser

Entrépris sommar (21/6-10/8)
180 kr/dag
Entrépris övrig tid
150 kr/dag
Säsongskort
650 kr/person

Säsongskortserbjudande
Om du köper säsongskortet innan den 30/5 i receptionen på Daftö Resort får du säsongskortet för 595 kr. Säsongskortet är personligt. Personen som registreras på kortet fotograferas i receptionen och du kan därför inte köpa kort till personer som inte kommer in personligen.

Webbshop
Inom en snar framtid kommer vi lansera en webbshop där du kan köpa entrébiljetter till Daftöland. Tills dess köps biljetterna antingen i samband med att du bokar boende eller i nöjesparkens entré i samband 

Entré i samband med boende
Du som planerat att bo på Daftö Resort kan förköpa entrén till ett förmånligt pris för hela vistelsen. Lägg till entrén i samband med att du bokar ditt boende eller kontakta receptionen för att lägga till det i efterhand. Via telefon eller mail kan vi även informera dig om vad entré under hela din vistelsen kostar. Kontakta oss på info@dafto.se eller 0526-260 40.