Information om Covid-19 (Corona-virus)

Daftöland öppnar för säsongen den 21 maj och vi håller oss löpande uppdaterade om smittospridningsläget via Folkhälsomyndigheten. Om nya riktlinjer kommuniceras från myndigheterna som förändrar situationen kommer vi informera om det här. Vår högsta prioritet är alltid våra medarbetares och våra gästers säkerhet. 

Är Daftös hotell, stugor, campingtomter och gästhamn öppet?
Ja, Daftö håller öppet som vanligt. Pirathotellet öppnar den 3 april och gästhamnen öppnar senare i vår. Vi har vidtagit nedanstående åtgärder för att du ska fortsätta känna dig trygg hos oss. På dafto.se kan du läsa mer om detta. 

Åtgärder kopplat till boendet

Bänk på trädgården till stugan med Skomakar-tema i Piratbyn

Åtgärder kopplat till boendet

Du som bor här kan känna dig trygg

Du som kommer till oss med ditt eget boende i form av husbil eller husvagn kan till 100% kontrollera din miljö och du kan känna dig lika trygg och säker som du gör hemma. Att bo i stuga innebär en helt egen boendeyta med altan och mycket luft runt er och har du bokat boende i Pirathotellet har du även där en stor balkong med utemöbler som är helt avgränsad förutom rummet ni bor i. Alla våra stugor och hotellrum städas av vår personal efter avresa och desinficeras noga. I möjligaste mån står stugorna och hotellrummen även tomma mellan bokningarna.

Åtgärder kopplade till aktiviteterna

Åtgärder kopplade till aktiviteterna

Möjligheterna till utomhusaktiviteter är många

På Daftö finns många möjligheter till aktiviteter utomhus och de som vanligtvis genomförs inomhus kommer genomföras utomhus i mindre grupper. Vill ni göra något på egen hand kan ni spela äventyrsgolfpadeltennisvandra på våra olika leder eller bara grilla och umgås i vår fina naturmiljö.

Åtgärder kopplade till gemensamma lokaler

Åtgärder kopplade till gemensamma lokaler

Extrainsatta städrutiner

Den 3 april öppnar vi Bistron med 45 sittplatser som erbjuder även take away. För er trygghet har vi infört extra städrutiner på hela anläggningen som bland annat innebär att våra servicehus dagligen stängs ner en stund så att alla ytor kan desinfekteras. Vi desinficerar alla våra gemensamma ytor som restaurangen och receptionen dagligen. Vi uppmanar alla som besöker oss, både gäster och personal, att vara nog med att tvätta och sprita händerna ofta. Det finns gott om handtvål i alla våra lokaler.