Nöjesparken Daftöland

På Daftöland är varje dag ett äventyr. Här kan du uppleva fartfyllda åk i attraktionerna, utmana varandra i mängder av spelhjul och skicklighetsspel, fylla på med energi när det kurrar i kistan och stöta på pirater är du minst anar det. På Daftöland kan du inte bada även om vårt stora skepp är omringat av grunt vatten förstås. 

Lek & underhållning

Lek & underhållning

Att piraterna trivs på Daftöland är inte konstigt med tanke på allt som finns att göra här. De spatserar runt och hittar på bus när ni minst anar det. På Daftöland finns även en stor scen där vi under tidigare år haft Piratteater och Rövarrock. Under rådande omständigheter kan vi inte genomföra den typen av underhållning utan vi får byta ut det till andra piratäventyr i parken för att fortsätta leverera ett tryggt och säkert piratäventyr.

Spana in skojigheterna

Mat & Dryck

Mat & Dryck

Här finns tre restauranger slushbar och glasskiosk. Har du särskilda behov och hellre vill ta med dig egen mat in i parken går det bra att slå sig ner och äta den vid ett av alla bord med bänkar. 

Piratmat för alla

Våra attraktioner

Våra attraktioner

Kanske gillar du fart, hissnande höjder eller när det snurrar? Oavsett vad är chansen stor att du hittar en åkfavorit som faller dig i smaken. Här finns attraktioner som de små kan åka på egen hand och sådant ni kan uppleva tillsammans hela familjen. 

När portarna öppnas upp för besökare utlovas en nyhet! Vad hoppas du på att det blir?

Vilken blir din favorit?

Tillgängligt för alla

Tillgängligt för alla

På Daftöland vill vi skapa glädje för alla, med eller utan funktionsvariationer. Denna sidan är för dig som vill ta reda på information som kan förenkla planeringen och genomförandet av besöket hos oss.

Läs mer här