Parken Daftöland

Daftöland är nöjesparken med attraktioner, pirater, spel och teater. Under sommaren kan du uppleva Piratteater och Rövarrock varje dag från stora scenen. När du minst anar det under besöket kan du även stöta på Daftölands pirater. Att piraterna hänger på Daftöland är inte svårt att förstå med tanke på allt kul som finns att göra här. 

Våra attraktioner

Våra attraktioner

Kanske gillar du fart, hissnande höjder eller när det snurrar? Oavsett vad är chansen stor att du hittar en åkfavorit som faller dig i smaken. Här finns attraktioner som de små kan åka på egen hand och sådant ni kan uppleva tillsammans hela familjen. 

Vilken blir din favorit?

Underhållning & Äventyr

Underhållning & Äventyr

Förutom åkattraktioner finns andra skojigheter i parken. Som spel, Piratteater, Rövarrock, lekplatser och när du minst anar det kan du träffa piraterna. 

Spana in skojigheterna

Mat & Dryck

Mat & Dryck

På Daftöland behöver ingen gå hungrig, här finns mat för alla. Har du särskilda behov och hellre vill ta med dig egen mat in i parken går det bra att slå sig ner och äta den vid ett av alla bord med bänkar. 

Piratmat för alla

Tillgängligt för alla

Tillgängligt för alla

På Daftöland vill vi skapa glädje för alla, med eller utan funktionsvariationer. Denna sidan är för dig som vill ta reda på information som kan förenkla planeringen och genomförandet av besöket hos oss.

Läs mer här