Nöjesparken Daftöland

På Daftöland är varje dag ett äventyr. Här kan du uppleva fartfyllda åk i attraktionerna, utmana varandra i mängder av spelhjul och skicklighetsspel, fylla på med energi när det kurrar i kistan och stöta på pirater är du minst anar det. På Daftöland kan du inte bada även om vårt stora skepp är omringat av grunt vatten. 

I parken kan du ansluta dig till vårt wifi som är DaftoGuest och lösenordet är "pirat1234". Dela gärna äventyret med #daftöland i dina sociala medier. 

Lek & underhållning

Lek & underhållning

Att piraterna trivs på Daftöland är inte konstigt med tanke på allt som finns att göra här. De spatserar runt och hittar på bus när ni minst anar det. På Daftöland finns en stor scen där det under högsommaren spelas Piratteater varje dag kl.15.00. Årets teater heter "Daftöpiraterna och Marits hemlighet". 

Spana in skojigheterna

Mat & Dryck

Mat & Dryck

Här finns tre restauranger, slushbar och glasskiosk. Har du särskilda behov och hellre vill ta med dig egen mat in i parken går det bra att slå sig ner och äta den vid ett av alla bord med bänkar. 

Piratmat för alla

Våra attraktioner

Våra attraktioner

Kanske gillar du fart, hissnande höjder eller när det snurrar? Oavsett vad är chansen stor att du hittar en åkfavorit som faller dig i smaken. Här finns attraktioner som de små kan åka på egen hand och sådant ni kan uppleva tillsammans hela familjen. 

Vilken blir din favorit?

Tillgängligt för alla

Tillgängligt för alla

På Daftöland vill vi skapa glädje för alla, med eller utan funktionsvariationer. Denna sidan är för dig som vill ta reda på information som kan förenkla planeringen och genomförandet av besöket hos oss.

Läs mer här

Parkering och laddstationer för elbilar

Parkering och laddstationer för elbilar

Det finns olika sätt att komma till Daftöland. Från havs och lägga till i Daftö Resorts gästhamn. Via buss som stannar precis utanför nöjesparken eller med bil.

Bilarna parkeras på den avgiftsbelagda parkeringen intill Daftöland (på andra sidan vägen).

Har du elbil kan du ladda bilen medan du laddar upp med äventyr. Intill konferensbyggnaden på Daftö Resort finns nämligen drygt 30 laddplatser för elbilar. Dessa betalas via Easypark. Elbilar får inte laddas på någon annanstans på resorten eller utanför Daftöland.