Nöjesparken Daftöland

På Daftöland är varje dag ett äventyr. Här kan du uppleva fartfyllda åk i attraktionerna, utmana varandra i mängder av spelhjul och skicklighetsspel, fylla på med energi när det kurrar i kistan och stöta på pirater är du minst anar det. På Daftöland kan du inte bada även om vårt stora skepp är omringat av grunt vatten. 

I parken kan du ansluta dig till vårt wifi som är DaftoGuest och lösenordet är "pirat1234". Dela gärna äventyret med #daftöland i dina sociala medier. 

Våra attraktioner

Våra attraktioner

Gillar du fart, hissnande höjder eller när det snurrar? Oavsett vad är chansen stor att du hittar en åkfavorit som faller dig i smaken. Här finns attraktioner som de små kan åka på egen hand och sådant ni kan uppleva tillsammans hela familjen. 

Vilken blir din favorit?

Mat & Dryck

Mat & Dryck

På Daftöland behöver ingen gå hungrig, här finns mat för alla. Kapten Svartkrut har seglat över de sju haven och testat mat i varje hamn. Det bästa har han tagit med hem till Daftöland. Som kebab, hamburgare och goda pommes. Slush, glass, churros pannkakor och mycket mer. 

Piratmat för alla

Lek & underhållning

Lek & underhållning

Piratteatern har premiär den 15 juni. Piraterna är tillbaka med nya äventyr och utmaningar. Vi väntar med spänning...

Spana in skojigheterna

Tillgängligt för alla

Tillgängligt för alla

På Daftöland vill vi skapa glädje för alla, med eller utan funktionsvariationer. Denna sidan är för dig som vill ta reda på information som kan förenkla planeringen och genomförandet av besöket hos oss.

Läs mer här

Parkering och laddstationer för elbilar

Parkering och laddstationer för elbilar

Det finns olika sätt att komma till Daftöland. Från havs och lägga till i Daftö Resorts gästhamn. Via buss som stannar precis utanför nöjesparken eller med bil.

Bilarna parkeras på den avgiftsbelagda parkeringen intill Daftöland (på andra sidan vägen).

Har du elbil kan du ladda bilen medan du laddar upp med äventyr. På parkeringen intill receptionen på Daftö Resort finns nämligen drygt 30 laddstationer för elbilar. Dessa betalas via Easypark.