Mat & Dryck

På Daftöland behöver ingen gå hungrig, här finns mat för alla. Här finns tre restauranger slushbar och glasskiosk. Kapten Svartkrut har seglat över de sju haven och testat mat i varje hamn. Det bästa har han tagit med hem till Daftöland. Som Tacos och texmex-menyer, hamburgare, kebab och goda pommes. Slush, glass, pannkakor och mycket mer. 

Har du särskilda behov och hellre vill ta med dig egen mat in i parken går det bra att slå sig ner och äta den vid ett av alla bord med bänkar. 

 

Himmel & pannkaka

Himmel & pannkaka

Fräsch mat och fika med himmelsk utsikt

Vårt café mitt på Daftöland erbjuder sallader, köttbullar, pannkakor och inte minst glass i stora lass! När du ätit upp kan du lämna mamma och pappa igen och leka vidare i parken.

Hemlagade rätter
Pannkakor
Kaffe
Desserter

Slushbaren

Slushbaren

Svalkande och krispigt gott

I Slushbaren på Daftöland serverar vi svalkande och goda slush, helt utan azo-färgämnen. Du kan även köpa spunnet socker och popcorn till din slush.

Slush
Spunnet socker
Popcorn
Snacks

Kapten Svartkruts Hak

Kapten Svartkruts Hak

Ett hak med det bästa från Mexico

Kapten Svartkrut har seglat över de sju haven flera gånger om och testat mat i varje hamn, men det finns inget han gillar så mycket som tacos. På Svartkruts hak hittar du det bästa från Mexiko i form av tacos.

Texmex

Kanonkulan

Kanonkulan

Glass i stora lass

Under varma sommardagar är glassintaget lika viktigt som gott. Glasskiosken Kanonkulan hittar du vid berg- och dalbanan Skutan. 

Styckglass
Mjukglass
Kulglass

Kanonmat

Kanonmat

Smaskig snabbmat i händelsernas centrum

Här finns skrovmålen som ser till att du håller dig mätt under dina äventyr i parken. Hamburgare, kebab eller spröda pommes? Från serveringen har du full uppsikt på vad som händer runt om i nöjesparken.

Hamburgare
Kebab