Mat & Dryck

På Daftöland behöver ingen gå hungrig, här finns mat för alla. Här finns tre restauranger slushbar och glasskiosk. Kapten Svartkrut har seglat över de sju haven och testat mat i varje hamn. Det bästa har han tagit med hem till Daftöland. Som Tacos och texmex-menyer, hamburgare, kebab och goda pommes. Slush, glass, pannkakor och mycket mer. 

Har du särskilda behov och hellre vill ta med dig egen mat in i parken går det bra att slå sig ner och äta den vid ett av alla bord med bänkar. 

 

Himmel & pannkaka

Himmel & pannkaka

Fräsch mat och fika med himmelsk utsikt

Vårt café mitt på Daftöland erbjuder sallader, köttbullar, pannkakor och inte minst glass i stora lass! När du ätit upp kan du lämna mamma och pappa igen och leka vidare i parken. Restaurangen är kontantfri, du kan betala med swish eller kontokort.

Hemlagade rätter
Pannkakor
Kaffe
Desserter

Slushbaren

Slushbaren

Svalkande och krispigt gott

I Slushbaren på Daftöland serverar vi svalkande och goda slush, helt utan azo-färgämnen. Du kan även köpa spunnet socker och popcorn till din slush.

Slush
Spunnet socker
Popcorn
Snacks

Kanonkulan

Kanonkulan

Glass i stora lass

Under varma sommardagar är glassintaget lika viktigt som gott. Glasskiosken Kanonkulan hittar du vid berg- och dalbanan Skutan. 

Styckglass
Mjukglass
Kulglass

Kanonmat

Kanonmat

Smaskig snabbmat i händelsernas centrum

Här finns skrovmålen som ser till att du håller dig mätt under dina äventyr i parken. Hamburgare, kebab eller spröda pommes? Från serveringen har du full uppsikt på vad som händer runt om i nöjesparken. Vi är kontaktfria och här kan du betala med kontokort eller swish.

Hamburgare
Kebab