Mat & Dryck

På Daftöland behöver ingen gå hungrig, här finns mat för alla. Kapten Svartkrut har seglat över de sju haven och testat mat i varje hamn. Det bästa har han tagit med hem till Daftöland. Som kebab, hamburgare och goda pommes. Slush, glass, churros pannkakor och mycket mer. 

Har du särskilda behov och hellre vill ta med dig egen mat in i parken går det bra att slå sig ner och äta den vid ett av alla bord med bänkar. 

Maten beställs digitalt via appen HappyOrder, ladda ner appen eller besök mat.dafto.se. 

I parken kan du ansluta dig till vårt wifi som är DaftoGuest och lösenordet är "pirat1234". Dela gärna äventyret med #daftöland i dina sociala medier.

Sockerbomben

Sockerbomben

När energin behöver fyllas på...

Ladda på energin med en riktig sockerkick. Sockerbomben är parkens nyhet för 2023, här kan du köpa churros och glass i stora lass. Perfekt när du behöver en paus i äventyret.  

Mjukglass
Kulglass
Churros

Himmel & pannkaka

Himmel & pannkaka

När det kurrar i magen...

Här kan du äta fräsch mat i händelsernas centrum. Vårt fina café mitt på Daftöland erbjuder sallader, pajer, pannkakor och inte minst glass i stora lass! När du ätit upp kan du lämna mamma och pappa igen och leka vidare i parken. 

Kanonmat

Kanonmat

Smaskig snabbmat i händelsernas centrum

Ny energi för alla pirater med mat från kanonmat, här finns hamburgare, chicken nuggets och korv. Självklart serveras vegetariskt och smarriga pommes. Du hittar Kanonmat mittemot Silverforsen.

Svartkruts hak

Svartkruts hak

När det kurrar i kistan...

... är det på Svartkruts Hak du hittar mat och häng för riktiga pirater. Här serveras kebab i olika former.

Slushbaren

Slushbaren

Svalkande och krispigt gott

I Slushbaren på Daftöland serverar vi svalkande och goda slush, helt utan azo-färgämnen. Du kan även köpa spunnet socker och popcorn till din slush.

Slush
Spunnet socker
Popcorn
Snacks