Våra attraktioner

På Daftöland finns attraktioner för hela familjen. Lägg till pirater och krutdoftande äventyr så förstår du att det är svårt att hålla tillbaka skratten som bubblar genom kroppen när du befinner dig i nöjesparken. 

Kanske gillar du fart, hissnande höjder eller när det snurrar? Oavsett vad är chansen stor att du hittar en åkfavorit som faller dig i smaken. Här finns attraktioner som de små kan åka på egen hand och sådant ni kan uppleva tillsammans hela familjen.

Kråkslottet

Kråkslottet

Film för alla sinnen

Sätt dig bekvämt i sätet, sätt på glasögonen och förbered dig på en filmupplevelse utöver det vanliga! I XD-biografen blir du och din familj en del av filmen och vi vågar lova att överraskningar väntar.

Plötsligt skakar sätena fram och tillbaka, plötsligt sprutar en vattenstråle ut ur filmen. Och plötsligt kommer filmen ut ur skärmen, väldigt nära dig.

Ålder
Under 7 år: I vuxet sällskap För alla

Armadan

Armadan

Här går det undan!

Mitt på Daftöland finns Armadan med 16 skepp som snurrar runt, runt, runt på böljan den blå. Om du gillar när det går undan i cirklar kan detta mycket möjligt bli din nya favorit!

Längd
110 cm
Längd med vuxen
90 cm

Skutan

Skutan

Parkens första berg- och dalbana

Testa förra årets nyhet Skutan, parkens första berg- och dalbana. Här tar du dig an svängar och krön i hög fart - precis som när piratskeppen mötte rullande och mullrande vågor till havs.

Längd
120 cm
Längd med vuxen
90 cm

Storm

Storm

Håll i relingen - nu blir det Storm

Storm som tar dig mot nya höjder. Storm är en minst sagt häftig upplevelse för dig som inte räds när det gungar och blåser rejält. I Storm har tuffhet heller inget med ålder att göra.

Längd
130 - 195 cm
Vikt
Max 90 kg

Kuling

Kuling

Vindgaranti oavsett väder

Kuling skickar dig sex meter upp i luften och roterar för fullt i alla väderstreck. De allra minsta kommer garanterat få det vilt och de lite äldre ska inte låta sig luras, även i Kuling följer piratskeppet vågornas viljor och guppar mer än man tror. 

Längd
90 cm
Ålder
Max 16 år

Kruttunnan

Kruttunnan

Ett snurrigt äventyr

Stora snurrande kruttunnor som för tankarna tillbaka till de klassiska kaffekopparna men med pirattema. Attraktionen är lämpad för hela familjen.

Längd
110 cm
Längd med vuxen
90 cm

Silverforsen

Silverforsen

En fartfylld färd

Forsa fram på timmerstockarna i en fartfylld färd och försök att hålla dig torr. Vårt tips är att både testa att åka längst fram och längst bak.

Längd
120 cm
Längd med vuxen
90 cm

Kapten krock

Kapten krock

Ett krockfyllt äventyr

Samla familj och kompisar i ett krockfyllt äventyr i våra radiobilar. Du hittar dem i parken - färgglatt och blinkande med härlig musik.

Längd
130 cm

Utkikstornet

Utkikstornet

Spana efter horisonten

I denna åkattraktion firas du och dina vänner åtta meter upp i luften. Där uppe roterar du runt och kan kolla in nöjesparkens alla attraktioner.

Längd
120 cm
Längd med vuxen
105 cm
Vikt
Max 90 kg

Kanonskottet

Kanonskottet

Flyg över böljan den blå

Kanonskottet är en attraktion där du sitter i en båt som hissas upp i luften. Åtta meter upp i luften släpps du ner och hoppar rakt ut i vattnet. Kanonkul!

Längd
120 cm
Vikt
Max 90 kg

Skeppsgungan

Skeppsgungan

Gungande piratskepp

Ännu en gungande fröjd, precis som på böljan den blå.

Längd
90 - 130 cm

Piratbilar

Piratbilar

Vroom vroom!

Att köra bil är inte bara för vuxna, här kan även de yngsta få fart på hjulen. Bobby Cars för de minsta piraterna.